Mousset is een kleine nostalgische ambachtelijke chocolaterie gevestigd in de Arnhemse binnenstad en de andere filialen in het zuiden van Arnhem t.w. winkelcentrum Kronenburg en in het centrum van Doetinchem.

Wij bestaan in het jaar (2020) 105 jaar En wij vervaardigen in ons atelier hand gemaakte chocolade producten. Wij voorzien onze consumenten in alle seizoenen van allerhande cadeau artikelen ook voor eigen creatieve ideeën kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Ook de toerist weet ons te vinden, ook daarvoor bieden wij leuke cadeau artikelen om mee te nemen voor familie en vrienden.

Geheel nieuw is dat wij onze kwaliteit ’s chocolade kunnen voorzien van een bedrijfslogo of familie foto, bijna alles is hierin mogelijk. In ons filiaal in Kronenburg voorzien wij onze klanten naast onze chocolade ook nog van verse noten in onze notenbar en sinds de verhuizing (1 november 2018) is er hier ook een counter met verse Wafels / Crêpes en een vitrine vol Ambachtelijk Italiaans IJs en of het niet genoeg is in filiaal Kronenburg is er ook een zitgelegenheid waar U even op adem kunt komen met een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Eigen Mousset chocolademelk. Bent U nieuwsgierig geworden?, vergeet dan vooral niet een bezoek te brengen en een kijkje te nemen in een van winkels, verdere info vind u hier op onze site.