top of page

VRAGEN & INFORMATIE  

Veelgestelde vragen 

Kan ik de chocolade retour sturen indien het mij niet bevalt?

Helaas is chocolade niet een product dat retour gestuurd kan worden. Als het niet bevalt horen we wel graag waarom dat niet het geval is en zien we graag een foto tegemoet. We willen er graag van leren en mogelijk kunnen wij onze processen verbeteren.

Versturen jullie ook naar het buitenland ? 

Dat is zeker mogelijk, daar zitten wel hogere verzendkosten aan vast. We denken graag mee, stuur daarvoor een mailtje naar het aangegeven mailadres. 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellen voor 14.00u op maandag t/m vrijdag, betekent diezelfde dag verzonden. Bestellingen van maandag t/m donderdag na 14.00u worden de volgende dag verstuurd. Bestellingen na vrijdag 14.00u worden op maandagmiddag verstuurd. Mousset kan geen garantie geven over de levertijd van de bezorgdiensten. 

Komt mijn chocolade heel aan?

Wij doen ons uiterste best de chocolade goed te verpakken om breuk te voorkomen. Omdat wij geen invloed hebben op het hele bezorgproces kunnen wij breukvrije chocolade niet beloven. We kunnen wél garanderen dat de chocolade nog net zo lekker smaakt. 

Kan ik ook andere dingen bestellen die ik wel uit de winkel ken maar niet in de webshop staan?

Niet alle producten zijn geschikt om via de post te versturen, vandaar dat in de webshop een kleiner assortiment beschikbaar is. Mocht u echt graag bepaalde producten wensen, vraag dit dan even na via het contactformulier, dan denken we graag met u mee. 

bottom of page